Prvú prázdninovú sobotu 29.6. 2019  sa konala športovo-spoločenská aktivita bratislavskej pobočky Cirkvi Ježiša Krista Svätých neskorších dní na lodenici v Petržalke. Skvelé jedlo vopred pripravené kuchárom Jarom sme si vychutnávali v príjemnom prostredí lodenice na petržalskej strane Dunaja. Mládež a priatelia Cirkvi tak odštartovali letné prázdniny spoločne s misionármi hraním volejbalu, bedmintonu a frisbee. Prežili sme pekné poludnie a spoznali sa o niečo viac.

Priateľstvá v Cirkvi

Po akcii som sa v myšlienkach vracal k príjemným priateľským rozhovorom zo soboty.

Priateľstvá v Cirkvi sa častokrát utvárajú a utužujú mimo nedeľných bohoslužieb. 

Aspoň taká je moja skúsenosť. Kamarátstva s bratmi a sestrami som rozvinul poväčšine mimo cirkevnej budovy. Raz to bolo na basketbalovom ihrisku, inokedy pri opekačke v prírode, pri posedení na zmrzline, či doma pri filme alebo večeri. Cením si každého jedného člena Cirkvi. Nie je nás mnoho do počtu ale som presvedčený o tom, že priateľstvá, ktoré si v tomto svete vytvoríme budú naďalej pokračovať s nami.

The following two tabs change content below.
Vo všetkom hľadám to dobré, aj keď by to mala byť iba štipka dobra. Sme strojcami vlastného šťastia ale v mnohom nám pomôže Boh, a kto vie, možno všetkých dobrých ľudí k nám posiela práve On.