Monica Scott a Sarah Arnesen, hudobníci Svätých neskorších dní (Cirkev Ježiša Krista, Mormoni), vydali nedávno video na počesť syna ich kamarátky a všetkých detí, ktoré urputne bojujú s rakovinou. Naviac hudobníci svedčia o Božej láske a jeho naviazanosti na Jeho deti skrze pieseň.

Pieseň pre Cohena

Cohenovi bola diagnostikovaná rakovina 5. februára 2016. Chlapec obdržal 43 chemoterapií, 30 dávok ožarovania, 4 operácie. Keď Cohen 6. apríla 2017 zomrel, priateľka Moniky Scott  ju požiadala o modlitbu a hudobný sprievod počas pohrebu. Súhlasila s modlitbou a prisľúbila, že zahrá pieseň, ak ju dovtedy napadne. Ďalší deň už bola melódia pesničky „Pre Coeyho“ na svete. Vedela, že potrebuje čelo na duet a tak zavolala Sarah Arnesen, s ktorou už predtým vystupovala. Obidve sa dali dokopy a po niekoľkých hodinách práce utvorili a vycibrili pesničky pre chlapca.

Sarah povedala o videu: „Som vďačná za Ducha Božieho, že som ho mohla cítiť pri kompozícii tohto diela a za spojenia sa s touto príjemnou rodinou. Prosím, vychutnajte si ju a zdieľajte s ostatnými, ktorí práve prechádzajú ťažkými časmi. RODINY SÚ NAVŽDY!“

Tento článok bol pôvodne publikovaný na ldsliving.com, pod názvom “Watch: LDS Musicians Create Moving Song Dedicated to Boy Who Passed Away from Cancer” (http://www.ldsliving.com/Watch-LDS-Musicians-Create-Moving-Song-Dedicated-to-Boy-Who-Passed-Away-from-Cancer/s/86797/?utm_source=ldsliving&utm_medium=sidebar&utm_campaign=mr)

[Slovak] ©2017 LDS Living, A Division of Deseret Book Company | English ©2017 LDS Living, A Division of Deseret Book Company
The following two tabs change content below.
Vo všetkom hľadám to dobré, aj keď by to mala byť iba štipka dobra. Sme strojcami vlastného šťastia ale v mnohom nám pomôže Boh, a kto vie, možno všetkých dobrých ľudí k nám posiela práve On.